eng | slo
XVIII. simpozij o aktualnih boleznih malih živali

Slovensko združenje veterinarjev za male živali in Veterinarska fakulteta v Ljubljani organizirata 18. in 19. marca 2005 XVIII. simpozij o aktualnih boleznih malih živali. Simpozij bo v hotelskem naselju Simonov zaliv v Izoli.
Na simpoziju bodo poleg domačih sodelovali tudi predavatelji iz tujine. Glavni tematiki bosta anestezija in kirurgija.
Rok za prijave je do petka 11. 3. 2005. Kotizacija plačana do 1. marca  je za člane društva 30.000 SIT, po 1. marcu 35.000 SIT, za nečlane pa 45.000 SIT. Študenti in referenti ne plačajo kotizacije. V kotizacijo so vključeni kongresni materiali z zbornikom referatov, svečana večerja in osvežitve v odmorih. Prijavnice pošljite na naslov: Nataša Tozon, Veterinarska fakulteta, Gerbičeva 60, 1000 Ljubljana. Kotizacijo plačate na transakcijski račun društva št.: 03107-1000013109 s pripisom "kotizacija za XVIII. simpozij". Ob plačilu na samem simpoziju je kotizacija 35.000 SIT. Potrdilo o vplačilu prinesite s seboj na simpozij.
Polni penzion v dvoposteljni sobi je 9.700 SIT na osebo na dan. Polni penzion v enoposteljni sobi je 12.700 SIT na osebo na dan. Turistična taksa je vključena v ceno. Svečano večerjo z živo glasbo imajo v ceni kotizacije le gosti s polnim penzionom.
Sobe si rezervirajte sami direktno v hotelu na tel.: 05 660 3100 ali 05 660 3720 ali na fax: 05 641 84 02, ali po mailu:  sales@htp-simonov-zaliv.si
Prihod udeležencev je predviden v četrtek 17. 3. 2005 popoldne z večerjo, odhod je v soboto 19.3.2005 po kosilu, tako da imajo vsi dva polna penziona.
V sklopu simpozija bo v petek 18.3. 2005 ob 18 uri tudi redna letna  skupščina združenja.
Dodatne informacije lahko dobite pri Milanu Matku (tel. 03 5892 100) ali pri Bojanu Zorku (tel. 01 4779-277).

Lep pozdrav!

Za organizacijski odbor

Bojan Zorko, predsednik SZVMŽ

Program 18. simpozija o aktualnih boleznih malih živali

Prijavnica za 18. simpozij o aktualnih boleznih malih živali

Če želite prejemati novice, vpišite vaš e-mail naslov in kliknite na gumb naroči.