eng | slo
WSAVA CE simpozij o aktualnih boleznih malih živali - Opatija 2005

VABILO NA SIMPOZIJ

Slovensko in hrvaško združenje veterinarjev za male živali organizirata  skupni dvodnevni simpozij s tematiko bolezni jeter in pankreasa ter endokrinih bolezni. Simpozij bo od 12. do 13. novembra 2005 v Hotelu Ambasador v Opatiji. Hotel Ambasador je v središču Opatije ob morju z lastnim parkiriščem in pokrito garažo. Ima zunanji in notranji bazen, savno itd. Prihod udeležencev je predvidoma v petek, 11. novembra popoldne, odhod pa v nedeljo, 13. novembra popoldne po kosilu. Cena polpenziona v hotelu (zajtrk in kosilo) v enoposteljni sobi je 75 evrov, v dvoposteljni sobi pa 50 evrov na osebo. V soboto zvečer bo skupna večerja, ki je všteta v kotizacijo. Cena večerje za spremljevalne osebe je 50 evrov. Kotizacija za člane WSAVA je 25.000 SIT (DDV je vštet), za nečlane pa 200 evrov ali 48.000 SIT (DDV je vštet). Znesek kotizacije je treba čimprej nakazati na transakcijski račun št.: 03107-1000013109 s pripisom »Kotizacija Opatija 2005«. Potrdilo o vplačilu je treba prinesti s seboj na kongres. Udeleženci bodo dobili potrdilo o udeležbi na mednarodnem simpoziju.

Rok za prijave je do vključno petka, 28. oktobra 2005. Izpolnjeno prijavnico pošljite na naslov:

Veterinarska fakulteta
Bojan Zorko
Gerbičeva 60
Slovenija.

Sobe si rezervirajte sami direktno v hotelu in navedite, da ste udeleženci veterinarskega simpozija, ker so sobe rezervirane in po znižani ceni.
Rezervacije so možne na telefonski številki hotela Ambasador 00 385 51 743 333,  fax: 00 385 51 743 444, e-pošta: ambasador@liburnia.hr. Prijaviti se morate do 25. oktobra 2005.

Kontaktni osebi za dodatne informacije v zvezi s simpozijem:
Bojan Zorko, tel. 00 386 1 4479 277 ali
Davorin Lukman, tel. 00 385 42 331895.

Lep pozdrav!

Za organizacijski odbor

Bojan Zorko, predsednik SZVMŽ

Program WSAVA CE simpozija o aktualnih boleznih malih živali - Opatija 2005

Prijavnica za WSAVA CE simpozij o aktualnih boleznih malih živali - Opatija 2005

Če želite prejemati novice, vpišite vaš e-mail naslov in kliknite na gumb naroči.