eng | slo
XIX. simpozij o aktualnih boleznih malih živali - drugo obvestilo

Slovensko združenje veterinarjev za male živali in Veterinarska fakulteta organizirata 17. in 18. marca 2006 XIX. Simpozij o aktualnih boleznih malih živali. Simpozij bo v Mladinskem letovišču Debeli rtič v Ankaranu. Hotel je tik pred italijansko mejo za Ankaranom.

Na simpoziju bodo poleg domačih sodelovali tudi predavatelji iz tujine. Glavni tematiki bosta reprodukcija in fizikalna terapija. Rok za prijave je do petka, 10. marca 2006. Kotizacija za člane društva je 35.000 SIT, za nečlane pa 50.000 SIT. Študenti in referenti so oproščeni plačila kotizacije. V kotizacijo so vključeni kongresni materiali z zbornikom referatov, svečana večerja in osvežitve v odmorih.

Prijavnice pošljite na naslov: Nataša Tozon, Veterinarska fakulteta, Gerbičeva 60, 1000 Ljubljana. Kotizacijo plačajte na transakcijski račun društva št.: 03107-1000013109 s pripisom "kotizacija za XIX. simpozij". Na vplačilu naj bo tudi razvidno, za koga je kotizacija plačana (ime in priimek udeleženca). Potrdilo o vplačilu prinesite s seboj na simpozij.

Polni penzion v dvoposteljni sobi stane 10.600 SIT na osebo na dan, polni penzion v enoposteljni sobi pa 12.100 SIT na osebo na dan. Nočitev z zajtrkom v dvoposteljni sobi je 7.600 SIT, v enoposteljni pa 9.100 SIT na osebo na dan. Turistična taksa je 242 SIT.
Sobe si rezervirajte sami direktno v hotelu na tel.: 05 669 2000 ali na fax: 05 652 85 68 ali po mailu:  recepcija.MZL@rks.si  Spletni naslov je: http://www.zdravilisce-debelirtic.org/

Prihod udeležencev je predviden v četrtek, 16. marca 2006, popoldne z večerjo, odhod je v soboto, 18. marca 2006 po kosilu.
V sklopu simpozija bo v petek, 17. marca 2006, ob 17.30 uri tudi redna letna volilna skupščina združenja.

Dodatne informacije lahko dobite pri Milanu Matku (tel. 03 5892 100) ali pri Bojanu Zorku (tel. 01 4779 277).

Za UO SZVMŽ
Prof.dr. Bojan Zorko

Program 19. simpozija o aktualnih boleznih malih živali

Prijavnica za 19. simpozij o aktualnih boleznih malih živali

Če želite prejemati novice, vpišite vaš e-mail naslov in kliknite na gumb naroči.