eng | slo
XX. simpozij o aktualnih boleznih malih živali - drugo obvestilo

VABILO NA XX. SIMPOZIJ O AKTUALNIH BOLEZNIH MALIH ŽIVALI
2. in 3. marca 2007

Organizator: Slovensko združenje veterinarjev za male živali in Veterinarska fakulteta
Simpozij bo v Mladinskem letovišču Debeli rtič v Ankaranu.
Glavna tematika bo klinična diagnostika.

Vabimo vas na letos že XX. Simpozij našega združenja, ki bo postregel z nekaj novostmi. Kdo vse se bo predstavil s svojim delom, lahko preberete v priloženem programu.

Rok za prijave za vse udeležence je do petka 9. februarja 2007.

Kotizacija vključuje kongresni material z zbornikom referatov, svečano večerjo in osvežitve v odmorih.

-     Prijave in vplačila do 9. februarja 2007: člani 150 EUR, nečlani 200 EUR
-     Prijave in vplačila po 9. februarju 2007: člani 200 EUR, nečlani 250 EUR
-     Prvi avtor posterja: 75 EUR
-     Predavatelji (prvi avtor) in študentje – brez kotizacije

Prijavnice pošljite na naslov: Sara Suhadolc Scholten, Veterinarska fakulteta, Gerbičeva 60, 1000 Ljubljana. Kotizacijo plačate na transakcijski račun društva št.: SI56 0310 7100 0013 109 s pripisom "kotizacija za XX. simpozij" in ime osebe na katero se plačilo nanaša. Potrdilo o vplačilu prinesite s seboj na simpozij.

Cene bivanja v Mladinskem zdravilišču in letovišču Debeli rtič znašajo: nočitev z zajtrkom v dvoposteljni sobi 32,55 EUR, doplačilo za enoposteljno sobo znaša 6,26 EUR.  Vsak dodaten obrok znaša 6,68 EUR. Turistična taksa je 1,01 EUR. O vašem aranžmaju se boste dogovorili neposredno ob rezervaciji bivanja.
Sobe si rezervirajte sami neposredno v hotelu na tel.: 05 669 2000 ali na fax: 05 652 85 68, ali po mailu:  recepcija.MZL@rks.si  Spletni naslov je: http://www.zdravilisce-debelirtic.org/.
Prihod udeležencev je predviden v četrtek 1. marca 2007 popoldne. Odhod pa v soboto 3. marca 2007 po kosilu.

V sklopu simpozija bo v petek 2. marca 2007 ob 17.30 uri tudi redna letna skupščina združenja.

Dodatne informacije lahko dobite pri Igorju Firmu (tel. 03 5892 100) ali pri Nataši Tozon in Bojanu Zorku (tel. 01 4779-277).

Za UO SZVMŽ
doc.dr. Nataša Tozon

Prijavnica za 20. simpozij o aktualnih boleznih malih živali

Program 20. simpozija o aktualnih boleznih malih živali

Če želite prejemati novice, vpišite vaš e-mail naslov in kliknite na gumb naroči.