eng | slo
XXI. simpozij o aktualnih boleznih malih živali - drugo obvestilo

VABILO NA XXI. SIMPOZIJ O AKTUALNIH BOLEZNIH MALIH ŽIVALI
28. in 29. marca 2008

Organizator: Slovensko združenje veterinarjev za male živali in Veterinarska fakulteta
Simpozij bo v Lipici.
Glavna tematika bo vizualizacijske diagnostične metode.

Vabimo vas na letos že enaindvajseti simpozij našega združenja. Kdo vse se bo predstavil s svojim delom, lahko preberete v priloženem programu.

Rok za prijave za vse udeležence je do petka 5. marca 2008.

Kotizacija vključuje kongresni material z zbornikom referatov, svečano večerjo in osvežitve v odmorih.

-     Prijave in vplačila do 5. marca 2008: člani 150 EUR, nečlani 200 EUR
-     Prijave in vplačila po 5. marcu 2008: člani 200 EUR, nečlani 250 EUR
-     Prvi avtor posterja: 75 EUR
-     Študentje: 10 EUR
-     Predavatelji (prvi avtor) – brez kotizacije

Prijavnice pošljite na naslov: Sara Suhadolc Scholten, Veterinarska fakulteta, Gerbičeva 60, 1000 Ljubljana. Kotizacijo plačate na transakcijski račun društva št.: 03107-1000013109 s pripisom "kotizacija za XXI. simpozij" in ime osebe, na katero se plačilo nanaša. Potrdilo o vplačilu prinesite s seboj na simpozij. Preverite tudi, ali ste poravnali članarino za leto 2007,  ki pomeni vaše aktivno članstvo v SZVMŽ.
Cene bivanja v Lipici znašajo:
-     Hotel Maestoso: nočitev z zajtrkom v dvoposteljni sobi 60 EUR/osebo, v enoposteljni pa 80 EUR.
-     Hotel Club: nočitev z zajtrkom v dvoposteljni sobi 24,50 EUR/osebo, v enoposteljni pa 34,50 EUR.
-     Vsak dodaten obrok znaša 11,00 EUR. Turistična taksa je 1,00 EUR.

O vašem aranžmaju se boste dogovorili neposredno ob rezervaciji bivanja. Sobe si rezervirajte sami neposredno v hotelu na tel.: 05 739 15 80 ali na fax: 05 734 63 70 ali po mailu:  hotel.maestoso@lipica.org Spletni naslov je: www.lipica.org

Prihod udeležencev je predviden v četrtek 27. marca 2008 popoldne, odhod pa v soboto 29. marca 2008 po kosilu oz. zaključku simpozija.

V sklopu simpozija bo v petek 28. marca 2008 ob 17.30 uri tudi redna letna skupščina združenja, ki je letos ponovno volilna, zato vas pričakujemo v čim večjem številu.

Dodatne informacije lahko dobite pri Igorju Firmu (tel. 03 5892 100) ali pri Sari Suhadolc Scholten, Alenki Seliškar, Nataši Tozon in Bojanu Zorku (tel. 01 4779-277).

Za UO SZVMŽ
doc.dr. Nataša Tozon

Program 21. simpozija o aktualnih boleznih malih živali

Prijavnica za 21. simpozij o aktualnih boleznih malih živali

Vabilo na skupščino SZVMŽ 2008

Če želite prejemati novice, vpišite vaš e-mail naslov in kliknite na gumb naroči.