eng | slo
Vabilo na 2. Alpe-Adria citološki simpozij

Slovensko združenje veterinarjev za male živali skupaj z Ordine dei Medici Veterinari della provinca di Udine in Österreichische Tierärztekammer –Landesstelle Kärnten organizira 2. Alpe-Adria Diagnostic Cytology Symposium. Simpozij bo v soboto 27. in nedeljo 28. junija 2009 na Istituto Tecnico Agrario »Paolino d Aquileia«, Via Istituto Tecnico Agrario 42, 33043 Cividale del Friuli, Udine, Italija. Predavanja in delavnice bodo v angleškem jeziku. Zgodnja kotizacija do 31. maja 2009 je za člane SZVMŽ 150 EUR, nečlane 200 EUR in študente 100 EUR. Registracija po 31. maju 2009 je 200 EUR za člane SZVMŽ, 250 EUR za nečlane in 150 EUR za študente. Kotizacija vključuje kosilo in osvežitve v odmorih. Število udeležencev je omejeno na 50 iz vseh treh sodelujočih držav (Italija, Avstrija in Slovenija). Za udeležence iz Slovenije je predvidenih 15 mest, zato resnim interesentom priporočamo čimprejšnjo registracijo.
Registracija in vplačilo kotizacije potekata prek italijanskega organizatorja, podatki so navedeni na priloženem letaku. Za vse dodatne informacije vam je na voljo doc.dr. Nataša Tozon (tel 01 4779 277 ali 01 4779 319, e-pošta: natasa.tozon@vf.uni-lj.si

Program 2. Alpe-Adria citološkega simpozija

Če želite prejemati novice, vpišite vaš e-mail naslov in kliknite na gumb naroči.