eng | slo
NUJNO OBVESTILO - XXIII. simpozij o aktualnih boleznih malih živali

OBVESTILO UDELEŽENCEM XXIII. SIMPOZIJA O AKTUALNIH BOLEZNIH MALIH ŽIVALI, Dolenjske Toplice, 22. – 24. april 2010

Spoštovani!

XXIII. simpozij o aktualnih boleznih malih živali je vključno s predkongresnim dnem ODPOVEDAN zaradi višje sile. Zaradi zapore zračnega prostora v večjem delu Evrope in s tem okrnjenega letalskega prometa dva tuja predavatelja (Tim Hackett iz Colorada, ZDA, in Patrick Bourdeau iz Francije, ki se ne more vrniti s službene poti v ZDA in čaka na prevoz iz New Yorka) ne moreta priti pravočasno v Slovenijo. Ker bi bil brez omenjenih predavateljev program preveč okrnjen, je UO SZVMŽ na izredni seji 19. aprila 2010 sklenil, da simpozij odpove in ga izvede v drugem terminu, predvidoma jeseni, ko upamo, da letalski promet ne bo več moten. Enako velja za skupščino SZVMŽ. O novem terminu vas bomo obvestili čim bo znan (potrebno se je ponovno uskladiti s predavatelji oziroma v primeru dolgotrajne zapore zračnega prostora pridobiti predavatelje iz bližnjih držav, ki niso vezani na letalski prevoz).

Simpozij bomo jeseni izvedli v vsakem primeru. Kraj simpozija ostaja isti, to je Kulturno kongresni center Dolenjske Toplice. Udeleženci, ki se jeseni ne bi udeležili simpozija in želijo vračilo kotizacije, naj kontaktirajo blagajnika SZVMŽ Igorja Firma (041 459 613), za vse ostale pa velja, da se nameravajo udeležiti simpozija jeseni.

Odpovedi rezervacij hotelskih nastanitev prosim uredite sami, pri čemer navedite, da odpovedujete prenočišče zaradi odpovedi simpozija.

Za vse morebitne nevšečnosti se vam iskreno opravičujemo.

dr. Alenka Seliškar
predsednica SZVMŽ

Če želite prejemati novice, vpišite vaš e-mail naslov in kliknite na gumb naroči.