Članarina SZVMŽ za leto 2023

V skupini:
Datum objave:
04 jan. 2023

Draga kolegica, dragi kolega.

Komaj je primež pandemije popustil, že smo se morali soočiti z novimi izzivi – življenjski stroški in stroški poslovanja nezadržno rastejo, stranke vedno težje pokrivajo naše račune, veterinarjev, ki bi bili na dolgi rok kos pritiskom in izzivom našega poklica brez izgorelosti, pa je vedno manj.
Pri SZVMŽ smo se vam v lanskem letu trudili omogočiti kar največ priložnosti za pridobivanje novih znanj in veščin ter druženje in temu bo tako tudi v novem letu 2023, v katerega zremo z neomajnim optimizmom!

Naj vas spomnimo, da je začetek januarja čas za podaljšanje vašega članstva in plačilo članarine! Le tako si boste lahko zagotovili vse članske ugodnosti in popuste. Naj vas spomnimo na nekatere:
- znižana kotizacija za letni simpozij, ki bo potekal med 13. in 15. aprilom v Kongresnem centru Portus v Portorožu,
- znižana kotizacija za WSAVA/FECAVA kongres, ki bo letos združen in bo potekal od 27. do 29. septembra v Lizboni,
- znižana kotizacija za ostale dogodke in nacionalne kongrese v organizaciji članic FECAVA in WSAVA,
- enkrat letno možnost naročila BSAVA priročnikov po zelo ugodni znižani ceni z dostavo na dom,
- brezplačen dostop do spletne baze Vetstream Vetlexicon (POZOR – po novem velja ta ugodnost samo za včlanitev do konca meseca marca 2023!)

Takoj v začetku leta, 28. januarja 2022, organiziramo popoldanski šesturni spletni seminar s tematiko slikovne diagnostike. Predaval bo Federico Vilaplana Grosso, DECVDI, DACVR. Udeležba bo za člane SZVMŽ BREZPLAČNA! Prijave bodo odprte v naslednjih dneh..

(za nove člane in člane po premoru)

Naj vas spomnimo na nekaj naših in vaših uspešnih dogodkov preteklega leta: webinar s področja nevrologije, letni simpozij v živo po dveh letih premora, športno-družabni dogodek v Logarski dolini, dermatološki dan, predavanje o eksotičnih živalih kot pacientih za veterinarske tehnike, dve oftalmološki praktični delavnici, podpora onkološkemu dnevu.

Trenutno smo člani UO najbolj zaposleni z organizacijo letnega simpozija, ki bo prinesel za vsakogar nekaj – največ bo predavanj s področja kirurgije mehkih tkiv, na svoj račun pa bodo prišli tudi ljubitelji medicine mačk, reprodukcije, oftalmologije in dermatologije. Manjkalo pa ne bo tudi drugih manjših dogodkov in članskih ugodnosti, nove ideje se nam namreč porajajo vsak dan! Načrtujemo že predavanje iz obravnave eksotičnih pacientov za veterinarje in pa koroški veterinarski vikend (predavanja s teambuildingom).

O vseh prihajajočih dogodkih in članskih ugodnostih vas bomo seveda sproti obveščali. Zato ne oklevajte in podaljšajte članstvo še danes oziroma se opogumite in se nam pridružite na novo!

Pridružite se nam!

Vaš UO SZVMŽ

oznake:

Trenutno ni komentarjev...

Komentirajte

87263

Omejitev znakov 400