Izobraževalni dogodek za veterinarske tehnike

Objavil:
V skupini:
Datum objave:
20 nov. 2022

Najpogostejši eksotični pacienti v veterinarski ambulanti

V soboto , 19. novembra 2022 je UO SZVMŽ organiziral izobraževalni dogodek za veterinarske tehnike - Najpogostejši eksotični pacienti v veterinarski ambulanti: težave, posebnosti, pristop in rokovanje. Za dogodek nam je Veterinarska fakulteta v Ljubljani gostoljubno odstopila veliko klinično predavalnico, ki smo jo skoraj popolnoma napolnili. Dogodka se je udeležilo preko 90 udeležencev: veterinarjev, veterinarskih tehnikov, študentov Veterinarske fakultete ter dijakov srednjih šol, smeri veterinarski tehnik.

Predavatelj Blaž Cigler, dr. vet. med. je pripravil zelo zanimivo predavanje s praktično demonstracijo na plazilcih, malih glodavcih, kuncih in pticah. Po predavanju so sledile številne pohvale udeležencev.

Po dogodku so člani UO SZVMŽ organizirali kratek sestanek z veterinarskimi tehniki in utrli pot za nadaljno sodelovanje.

Posebna zahvala gre Žigi Oražem in ostali ekipi Šolske veterinarske ambulante za pomoč pri praktičnem video prikazu na veliko platno in pri rokovanju z živalmi, Veterinarski fakulteti v Ljubljani za učilnico in študentom Veterinarske fakultete, ki so pomagali pri organizaciji.


Zahvala gre tudi podjetju Melisa veterina d.o.o. za sponzorsko podporo dogodku.


Trenutno ni komentarjev...

Komentirajte

84655

Omejitev znakov 400