Le še nekaj dni za zgodnje prijave na simpozij SZVMŽ

Objavil:
V skupini:
Všečno:
Ni všečno:
Datum objave:
23 feb. 2018

V Kongresnem centru St. Bernardin Portorož, bo 23. - 24. marca 2018 potekal mednarodni XXXI. simpozij SZVMŽ o aktualnih boleznih malih živali. Organizatorji obljubljajo, da je simpozij prava priložnost za izobraževanje, povezovanje in sklepanje novih vezi. Zgodnje prijave sprejemamo do 1. marca 2018, zato pohitite s prijavo.

Na simpoziju bodo spregovorili priznani slovenski in tuji strokovnjaki. Glavna tema bo komunikacija.

Predkongresni dan (22. marca 2018) bo potekal v naslednjih sklopih:

Simpozijev našega združenja se že enaintrideseto leto udeležujejo kolegi iz vseh slovenskih veterinarskih ambulant in klinik ter gostje iz sosednjih držav. To potrjuje, da je v Sloveniji še vedno prisotna potreba po permanentnem izobraževanju strokovnjakov, ki delajo v veterinarski medicini družnih živali.

Simpozij je tudi priložnost za srečanja s kolegi in drugimi strokovnjaki s področij proizvodnje in prodaje zdravil ter opreme.

Dogodek organizira Slovensko združenje veterinarjev za male živali (SZVMŽ) ob podpori Univerze v Ljubljani, Veterinarska fakulteta. Več o simpoziji SZVMŽ lahko preberete tukaj in se prijavite.

oznake:

Trenutno ni komentarjev...

Komentirajte

Omejitev znakov 400

Prihajajoči dogodki
avg. 2019
10th Alpe-Adria Diagnostic Cytology Symposium
Hotel Špik, Gozd Martuljek, Slovenija @09:00

Seminar je namenjen veterinarjem z osnovnim znanjem in diagnostično c

sep. 2019
25. FECAVA EuroCongress