XXXIII. Simpozij SZVMŽ

Pridružite se simpoziju o aktualnih boleznih malih živali, ki bo potekal od 19. do 21.5.2022 v Kongresnem centru Bernardin, Portorož.
VSTOPITE

Odprt program in obrazci prijav za XXXIII. Simpozij SZVMŽ

Objavil:
V skupini:
Datum objave:
30 jan. 2022

Spoštovane članice, člani SZVMŽ in kolegice, kolegi

Simpozij SZVMŽ je eden večjih slovenskih veterinarskih dogodkov za male živali in bo potekal v živo. Letošnji, že 33. po vrsti, bo od četrtka 19. do sobote 21. maja 2022 v Kongresnem centru Bernardin v Portorožu, z odličnimi mednarodnimi predavatelji, z več kot 50 ur strokovne vsebine in širokim spektrom praktičnih primerov.

Program in registracijski obrazci za XXXIII. Simpozij SZVMŽ so že odprti in vas prijazno vabimo k zgodnji registraciji.

Organiziranih bo več različnih delavnic, in sicer s področja dermatologije, ortopedije in elektrokemoterapije, kakor tudi seminar za veterinarske tehnike, kot je to že tradicija na simpozijih SZVMŽ. Prav tako ste vabljeni k udeležbi na glavnem delu simpozija, kjer bodo predavanja s področja gastroenterologije, stomatologije in onkološke kirurgije.

Obveščamo vas, da boste vsi, ki se boste registrirali, prejeli račun za kotizacijo prvi teden maja 2022, ko bomo ponovno preverili izvedljivost dogodka glede na epidemiološko situacijo.

Prijazno vabljeni!

Za UO SZVMŽ
Izr. prof. dr. Alenka Seliškar, predsednica

Trenutno ni komentarjev...