XXXIII. Simpozij SZVMŽ

Pridružite se simpoziju o aktualnih boleznih malih živali, ki bo potekal od 19. do 21.5.2022 v Kongresnem centru Bernardin, Portorož.
VSTOPITE

Napovedujemo XXXIII. Simpozij SZVMŽ, 2022

V skupini:
Datum objave:
16 dec. 2021

V letu 2022 bomo ponovno organizirali simpozij o aktualnih boleznih malih živali, strokovno in znanstveno srečanje slovenskih veterinarjev. Simpozij, že 33. po vrsti, bo priložnost za srečanje s kolegi, izmenjavo mnenj in seznanitev z najnovejšimi znanstvenimi in strokovnimi spoznanji na področju veterinarske medicine.

XXXIII. Simpozij SZVMŽ bo potekal od 19. do 21. maja 2022 v Portorožu (Kongresni center Grand hotel Bernardin).

Organiziranih bo več različnih delavnic, in sicer s področja dermatologije, ortopedije in elektrokemoterapije, kakor tudi seminar za veterinarske tehnike, kot je to že tradicija na simpozijih SZVMŽ. Prav tako ste vabljeni k udeležbi na glavnem delu simpozija, kjer bodo predavanja s področja gastroenterologije, stomatologije in onkološke kirurgije.
V sklopu simpozija organiziramo tudi 5. veterinarsko delavnico "Zdravljenje tumorjev s pomočjo elektroporacije", ki bo od 12. do 13. maja 2022 na Kliniki za male živali Veterinarske fakultete Univerze v Ljubljani.

Prijazno vabljeni!

Za UO SZVMŽ
Izr. prof. dr. Alenka Seliškar, predsednica

P.S. Program in obrazci registracije bodo kmalu objavljeni na spletni strani SZVMŽ.

oznake:

Trenutno ni komentarjev...

Komentirajte

Omejitev znakov 400

Prihajajoči dogodki
mar. 2021
Virtualni 45. WSAVA kongres in 26. FECAVA EuroKongres
Varšava, Poljska @09:00

Veterinarji in veterinarski tehniki vabljeni, da se udeležite WSAVA/F

maj 2022
EERVC konferenca 2022, Ljubljana