Glasovanje: E-glasovanje

Ali se strinjate, da lahko opravimo glasovanje za spremembo statuta Slovenskega združenja veterinarjev za male živali z e-pošto (elektronsko glasovanje)? Prosimo, da z glasovanjem ZA , PROTI ali VZDRŽAN sporočite svojo odločitev. Glasujete lahko samo enkrat. Upoštevali bomo vse prejete E-glasovnice do 18.2.2019. Pričetek glasovanja 11.2.2019 ob 09:33:41.

Glasovanje je zaključeno.
Na dan 19.2.2019 je skupno število registriranih članov 133. ZA je glasovalo 83 članov, PROTI 0 članov, VZDRŽAN 0 članov.

83 članov SZVMŽ ZA e-glasovanje

Glasovanje: Sprememba statuta SZVMŽ

Ali se strinjate s spremembo statuta Slovenskega združenja veterinarjev za male živali? Prosimo, da z glasovanjem ZA , PROTI ali VZDRŽAN sporočite svojo odločitev. Glasujete lahko samo enkrat. Upoštevali bomo vse prejete E-glasovnice do 25.2.2019. Pričetek glasovanja 19.2.2019 ob 08:47:31.

Spremembe statuta, odpri tukaj.
Nov predlog statuta SZVMŽ, odpri tukaj.

Glasovanje je zaključeno.
Na dan 26.2.2019 je skupno število registriranih članov 137 (izdanih računov za letno članarino 2019 je 83 članom). ZA je glasovalo 50 članov, PROTI 0 članov, VZDRŽAN 0 članov. Če do navedenega roka najmanj polovica vseh članov, ki so potrjeno prejeli elektronsko sporočilo, predloga ne zavrne, se šteje, da je predlog potrjen v vsebini in obliki, kot je bil posredovan v elektronskem sporočilu.

50 članov SZVMŽ ZA spremembo statuta, nihče PROTI ali VZDRŽAN