XXXIII. Simpozij SZVMŽ

Pridružite se simpoziju o aktualnih boleznih malih živali, ki bo potekal od 19. do 21.5.2022 v Kongresnem centru Bernardin, Portorož.
VSTOPITE
Mobile Marketing
Simpozij SZVMŽ

o aktualnih boleznih malih živali

Unlimited Sevices
Alpe-Adria

Citološki simpozij

Graphic Design
Dermatološka sekcija

Letna srečanja

Koledar dogodkov

Napovedani dogodki za leto 2022

maj 2022

maj

XXXIII. Simpozij SZVMŽ
08:00 - 17:00

V letu 2022 bomo ponovno organizirali simpozij o aktualnih boleznih malih živali, strokovno in znanstveno srečanje slovenskih veterinarjev. Simpozij, že 33. po vrsti, bo priložnost za srečanje s kolegi, izmenjavo mnenj in seznanitev z najnovejšimi znanstvenimi in strokovnimi spoznanji na področju veterinarske medicine. Potekal bo od 19. do 21. maja 2022 v Portorožu (Kongresni center Grand hotel Bernardin).

Vstopi na podstran

19 maj 2022 - 21 maj 2022
Kongresni center Bernardin, Portorož
Izr. prof. dr. Alenka Seliškar
junij 2022

jun.

27. FECAVA EvroKongres, Praga, Češka
08:00 - 18:00

Vabljeni na 27. FECAVA EvroKongres, ki bo od 8. do 11. junija 2022 v Pragi, Češka. Za najnovejše kongresne novice in informacije o registraciji obiščite uradno spletno stran FECAVA 2022: https://www.fecava2022.org/

08 jun. 2022 - 11 jun. 2022
Praga, Češka
asist. dr. Urša Ravnik Verbič, dr. vet. med.
oktober 2022

okt.

47. WSAVA kongres 2022, Lima, Peru
08:00 - 19:00