Mobile Marketing
Simpozij SZVMŽ

o aktualnih boleznih malih živali

Unlimited Sevices
Alpe-Adria

Citološki simpozij

Graphic Design
Dermatološka sekcija

Letna srečanja

Koledar dogodkov

Napovedani dogodki za leto 2024

junij 2024

jun.

Internistični dan SZVMŽ
09:00 - 18:00

Z veseljem najavljamo naš naslednji izobraževalni dogodek za veterinarje, Internistični dan SZVMŽ s poudarkom na hematološki diagnostiki in tumorskih markerjih v veterinarski medicini. Predavali nam bosta izjemni strokovnjakinji, dr. Darja Pavlin in dr. Jennifer von Luckner. Izobraževanje bo potekalo v soboto, 15. junija 2024, v Kongresnem centru Camino, Hotel A, Mala Pirešica. Prijave bodo omogočene 8. maja!
Beri več...

15 jun. 2024
KC Camino, Hotel A, Mala Pirešica
UO SZVMŽ
september 2024

sep.

49. WSAVA kongres 2024, Sozhou, Kitajska
08:00 - 20:00

Vabljeni na 49. WSAVA kongres svetovnega veterinarskega združenja za male živali, ki bo od 3. do 5. septembra 2024 v SoZhou na Kitajskem. Za najnovejše kongresne novice in informacije o registraciji obiščite uradno spletno stran WSAVA 2024: http://www.2024wsava.com

03 sep. 2024 - 05 sep. 2024
SoZhou, Kitajska
Justin Yang

sep.

29. FECAVA EvroKongres 2024, Atene, Grčija
08:00 - 20:00

Z veseljem objavljamo prihajajoči 29. EuroCongress FECAVA 2024 in 12. Hellenic Companion Animal Veterinary Congress, ki ju organizira FECAVA v sodelovanju s Hellenic Veterinary Medical Society. Kot cenjenega člana veterinarskega združenja vas vabimo, da se pridružite od 12. do 14. septembra 2024 v mednarodnem konferenčnem centru Megaron v Atenah v Grčiji. Za vse informacije obiščite uradno spletno stran FECAVA 2024: https://fecava2024.org
Koda za znižano kotizacijo pri registraciji za FECAVA kongres je SI1264 in velja samo za člane SZVMŽ.

12 sep. 2024 - 14 sep. 2024
Atene, Grčija